Results Zomerfoto week 1 + nieuwe weekprijs!

De Belgische inzendingen stonden recht evenredig met het Belgisch zomerweer op een laag pitje. Gelukkig scheen elders de zon en hebben we meteen de eerste winnaar/winnares van onze zomerfoto wedstrijd. Kaat DM schoot bovenstaand broederlijk tafereel op 24/06 in Zarautz en scoorde daarmee 40 likes op onze facebook pagina wat haar meteen ook de winnares maakt van een geweldige O’Neill/Philips The Stretch hoofdtelefoon. BoardX staat momenteel op kop met 40 likes in de ranking voor de gratis pagina in Swell#30! Op naar week 2 nu met een coole prijs van Quiksilver/roxy als inzet!

 

 

SWELL GAAT OP ZOEK NAAR DE SURFCAMP FOTO VAN DE ZOMER VAN 2012!

1. Stuur je origineelste of coolste surfcamp foto naar sven@swell.be of svenfransen@facebook.com met vermelding van organisatie (BoardX, Surfschool.be, Surfers Paradise, Protest Surfschool, Breakloose,…), plaats en dag waarop de foto is genomen.
2. Wij maken op www.facebook.com/swellmagazine weekalbums aan met de inzendingen waarop kan geliked worden.
3. Per week geven wij een mooie prijs aan de foto die het meeste likes scoorde!
4. Op het einde van de zomer krijgt de foto met meest aantal likes over alle weken + de editors choice (door de swell redactie gekozen) eeuwige roem en eer via een publicatie in de 30ste editie van Swell Magazine erbovenop!
5. De surfcamp organisatie die gedurende gans de zomervakantie (1/7 tem 31/08) over alle foto’s heen het meest aantal likes heeft bij elkaar gescoord krijgt bovendien ook een gratis full page advertentie in de 30ste editie van Swell Magazine!

LET THE GAMES BEGIN!

WEEKPRIJS 1: Philips-O’Neill The Stretch headphone – winnaar: Kaat DM (40 likes) – BoardX

WEEKPRIJS 2: Quiksilver – One Palm Point – Jeremy Flores Signature Series/Roxy – Pandora – winnaar: 16 juli

WEEKPRIJS 3:

WEEKPRIJS 4:

WEEKPRIJS 5:

WEEKPRIJS 6:

WEEKPRIJS 7:

WEEKPRIJS 8:

WEEKPRIJS 9:

Latest Issue